Budeme potřebovat (pro 2 osoby):
- 200 g loupané pohanky
- 150 g kysaného zelí
- 100 g uzeného tofu
- 1 středně velká cibule
- 1 lžíce přepuštěného másla nebo olivového oleje
- čerstvá petrželka
- sůl, pepř
Postup: Na přepuštěném másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme na kostičky nakrájené uzené tofu, kysané zelí a vše necháme restovat cca 5 minut. Ke směsi přidáme uvařenou pohanku, ochutíme solí, pepřem a vše společně promícháme. Před podáváním pohanku posypeme nasekanou petrželkou a máme hotovo.
Dobrou chuť :-)
No to vypadá skvěle, určitě si to uvařím! :)
OdpovědětVymazatDěkuji :-) Určitě pohanku vyzkoušej, tahle kombinace je moje nejoblíbenější :-)
Vymazatkrása, musím zkusit ;) už nevím, jak tofu upravovat :D
OdpovědětVymazatDěkuji :-) Snažím se pořád vymýšlet něco nového :-D Nedávno jsem přidala nakrájené tofu i do zelňačky, taky moc dobré :-)
VymazatJee to jsem dělala taky, podle kuchařky Petra Havlíčka, souhlasím, výborné :)
VymazatZrovna dovareno, jde se papat! :-)
OdpovědětVymazatTak snad Vám chutnalo :-)
Vymazat