Budeme potřebovat (na 2 porce):
- 1 svazek ředkviček
- hrst ředkvičkových listů
- 1 velká cibule
- 4 malé brambory
- 1 kostka BIO zeleninového bujónu
- 1 lžíce přepuštěného másla
- 2 lžíce ricotty
- sůl
Postup: Cibuli očistíme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme očištěné a na kostičky nakrájené ředkvičky a brambory. Necháme cca 3 minuty restovat. Přidáme vodu, zeleninový bujón, ředkvičkové listy a necháme vařit. Jakmile je zelenina měkká, rozmixujeme polévku tyčovým mixérem na hladký krém. Vmícháme ricottu, ochutíme solí a můžeme podávat.
Dobrou chuť :-)
Máme nadúrodu ředkviček, tak jsem ji vyzkoušela. Vzhledově moc vábně nevypadá, spíš naopak...ale chuťově je moc dobrá.
OdpovědětVymazatMarkéta
Tak důležité je, že Vám chutnala. Vzhled není až tak důležitý .. tedy pokud ji zrovna nefotíte na blog :-)
Vymazat