Budeme potřebovat:
- 1 ks Sedlčanského hermelínu
- ciabatta nebo celozrnná bageta
- 1 malá červená řepa
- hlávkový salát
- chilli omáčka
- olivový olej
- koření na grilovaný sýr
Postup: Hermelín potřeme olivovým olejem, posypeme kořením na grilovaný sýr, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 15 minut. Mezitím si připravíme bagetu, kterou potřeme chilli omáčkou a poklademe listy hlávkového salátu. Jakmile je hermelín upečený, opatrně ho rozřízneme napůl, obě půlky přeneseme na bagetu, poklademe plátky upečené červené řepy a navrch poklademe opět hlávkovým salátem.
Dobrou chuť :-)
o bože červená řepa tak to já můžu ! :D vypadá to neskutečně lahodně :)
OdpovědětVymazatTaky mám červenou řepu moc ráda :-) A děkuji!
VymazatMňam! :)
OdpovědětVymazatJooo, je to mňamka :-)
VymazatVypadá to lákavě, už jen přemýšlím, kdy si tu dobrotu připravím :) bára.kára blog
OdpovědětVymazatDěkuji :-) No nejlépe co nejdřív, protože je to velká dobrota :-)
VymazatMáze nějaký fígl jak bezpečně hermelín rozříznout? Zatím se mi to nepodařilo :D Děkuji :))
OdpovědětVymazatFígl na to žádný nemám .. chce to prostě opatrně řezat :D .. někdy se to ale ani mě nepovede .. spíš to chce nechat hermoš trošinku vychladnout a neřezat do něho když je úplně tekutý :-)
Vymazat