Suroviny (pro 2 osoby):
- 1 plechovka cizrny
- 100 g kalamata oliv
- 1 malá salátová okurka
- 1 červená paprika
- 1 červená cibule
- 80 g sýru Feta
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce bílého vinného octa
- čerstvě nasekaný kopr
- hrubozrnná sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup: Do velké mísy vsypte cizrnu. Přidejte nakrájenou okurku, papriku, červenou cibuli a na kolečka nakrájené olivy. V menší misce smíchejte olivový olej s citronovou šťávou a vinným octem. Dresink ochuťte solí, pepřem a přidejte ho k zelenině. Nakonec do salátu přidejte nasekaný kopr, Fetu a vše pořádně promíchejte.
Dobrou chuť :-)
0 komentářů:
Okomentovat