Pohankovo-hrušková kaše s čokoládou

Pohanková kaše patří mezi mé nejoblíbenější snídaně. Tahle je navíc bez vaření, takže ráno ušetříte spoustu času a ještě si pochutnáte. Přidávám do ní navíc i hrušku, díky které je kaše přirozeně sladká. Jako bonus doporučuji kaši na závěr posypat hořkou čokoládou, čerstvými malinami a lahodná snídaně je na světě.

Budeme potřebovat:

  • 1/2 hrnku pohanky lámanky
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • 1 zralá hruška
  • BIO čokoláda 70%
  • maliny na ozdobu

Postup: Pohanku nasypte do misky, zalijte ji vodou a nechte ji nejlépe přes noc namáčet. Ráno vodu slijte a pohanku vsypte do mixéru. Přidejte kokosové mléko, na kostičky nakrájenou a oloupanou hrušku a vše rozmixujete na hladkou kaši. Pokud máte rádi kaši sladší, můžete ji přisladit lžičkou medu. Před podáváním kaši ozdobte malinami a nasekanou čokoládou.

Dobrou chuť :-)

2 komentářů:

  1. Miluju jakekoliv kaše.Ráno krásně zahreji a nastartují na celý den.Ráda vyzkouším.Dělám podobnou s jahly.

    OdpovědětVymazat

 

Koupit kuchařku