Jak už název napovídá, firma Bohemia olej se zabývá lisováním a výrobou olejů. Z kvalitních surovin (ořechy nebo nejrůznější semínka) získávají „elixír života“, díky kterému z jadérka vyroste strom. Dělají to s láskou, nadšením a hrozně je to baví. Zodpovídají nejen za kvalitu a čistotu jejich produktů, ale mají také respekt k životnímu prostředí. Jejich olej je opravdu „jen olej“. Nenajdete v něm nic, co tam nepatří. Žádné přísady, barviva, „éčka“ a podobně.
Před natáčením jsem všechny oleje pečlivě prozkoumala a ochutnala, abych věděla, který si vybrat pro svůj recept. Nakonec jsem zvolila hroznový olej a balzamikový ocet. S nimi jsem pak připravila výborný grilovaný hermelín se salátkem z baby špenátu, hroznového vína a vlašských ořechů.
Ze začátku jsem měla trošku trému, protože to bylo to poprvé, co jsem vařila před kamerou. Po chvilce ze mě ale všechna tréma opadla a já se cítila jako ryba ve vodě. Celé natáčení jsem si moc užila a odnesla si domů spoustu zážitků.
Na video se můžete podívat zde:
vypadá to skvěle! a působíte oba hrozně příjemným dojmem :) (a u tebe už vím, že to není jen o působení, protože skutečně příjemná jsi!:D)
OdpovědětVymazatJééé, děkuji za pochvalu :-)
VymazatJé, ty máš strašně příjemnej hlas! :)
OdpovědětVymazatDěkujiiiiiiiiiii :-)
VymazatPěkné hnízdo pod grilovaný hermelín, se zajímavým olejem a octem to musí být symfonie pro chuťové pohárky. Vyzkoušíme si doma!
OdpovědětVymazatSymfonie to opravdu byla. Určitě doporučuji vyzkoušej :-)
VymazatTak to je paráda, gratuluji! :) O Bohemia olejích už jsem slyšela, ale ještě nikdy jsem teda žádný od nich neměla. A musím se přiznat, že ani hroznový olej jsem nikdy nezkoušela. Až na něj někde narazím, tak zkusím. Co jsem si ale v poslední době dost oblíbila je dýňový olej. Má podle mého dost unikátní chuť. Ale nedá se používat úplně do všeho.
OdpovědětVymazat