Hrášková bruschetta s kozím sýrem a hruškou

Taky Vás občas přepadne chuť zkombinovat víc neobvyklých ingrediencí najednou? Dneska jsem dostala nepřekonatelnou chuť dát si křupavou bruschettu. V lednici jsem našla kozí sýr, z mrazničky vytáhla hrášek, oloupala zbylou hrušku a vioalaaa, úžasný předkrm byl na světě! :-)

Budeme potřebovat:

  • mražený hrášek
  • zralou hrušku
  • plátky celozrnného chleba
  • kozí sýr
  • olivový olej
  • sůl, bílý pepř

Postup: Mražený hrášek vhodíme do vody a přivedeme k varu. Ihned odstavíme, slijeme vodu a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme solí a bílým pepřem. V topinkovači opečeme plátky chleba, potřeme je lehce olivovým olejem a ještě teplé je poklademe hráškem, oloupanou hruškou a rozdrobeným kozím sýrem. 

Dobrou chuť :-)


9 komentářů:

  1. To musím určitě zkusit, vypadá to tak lahodně!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pokud máš ráda kozí sýr, tak určitě vyzkoušej :-)

      Vymazat
  2. "Čerstvej" mraženej hrášek zbožňuju, zrovna jako kozí sýr (říkáme mu kozík :)) A spolu jdou dokonale

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článek, tak samo i blog:) Dnes jsem na tady poprvé a moc se mi tu líbí, dávám follow a těším se na další články:) Byla bych ráda, kdyby ses i ty koukla na můj blog:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to skvěle a je to super jednoduché, určitě to zkusím :)

    OdpovědětVymazat

 

Koupit kuchařku