Budeme potřebovat:
- 1 balení/180 g tofu (použila jsem tofu s chilli)
- 1/2 červené cibule
- 2 stroužky česneku
- 4 snítky rozmarýnu
- 40 g nakrájených sušených rajčat
- celý pepř
- černé olivy bez pecek
- 1 lžička nastrouhané citronové kůry (z chemicky neošetřeného citronu)
- olivový nebo rostlinný olej
Postup: Tofu nakrájejte na kostičky, česnek na plátky a cibuli na tenká půlkolečka. Na dno sklenice nalijte olej a přidávejte jednotlivé ingredience tak, abyste zaplnili celou sklenici. Vše nakonec zalijte olejem až po okraj. Sklenici uzavřete a tofu nechte v lednici cca 2 týdny marinovat. Pokud použijete tofu natural, můžete ho obalit navíc ještě ve sladké paprice.
Dobrou chuť :-)
Úžasné,hned zítra nalozim 😘
OdpovědětVymazatTak snad Vám bude chutnat :-) Hezký den.
VymazatTak to je pecka, tofu miluju, rozhodně zkusím! :)
OdpovědětVymazatUrčitě vyzkoušej, je to lahůdka :-)
VymazatMiluju tofu a tohle je další varinta proč ho milovat dál, určitě vyžkouším a už teď se těším <3 Jen nevím zda můžu použít tofu ve slavtní šťávě(sapa) nebo to vakuovaný v super marketu.
OdpovědětVymazatAll about Candys life
Musím se přiznat, že tofu ve vlastní šťávě jsem ještě neměla. Používám klasické vakuované ze supermarketu. Tak přeji dobrou chuť a tofu zdar! :-)
VymazatVždycky jsem chtěla zkusit nakládaný hermelín :D
OdpovědětVymazat