Budeme potřebovat:
- 1 hrnek kešu
- 1 zralý banán
- 1 hrnek rostlinného mléka
- 1/2 vanilkového lusku
Postup: Kešu ořechy nasypte do misky, zalijte je po okraj vodou a nechte je ideálně přes noc namáčet. Ráno vodu slijte, kešu vhoďte do mixéru, přidejte hrnek rostlinného mléka, banán, vnitřek vanilkového lusku a vše rozmixujte na opravdu hladký krém. Takto připravený krém vlijte do tvořítek na zmrzlinu nebo do plastové krabičky a nechte ho v mrazáku na cca 1-2 hodiny ztuhnout. Před servírováním doporučuji nechat zmrzlinu 5-10 minut povolit.
Dobrou chuť :-)
Mňam! Další dokonalý recept z tvého blogu, který nutně potřebuji vyzkoušet! Teď ještě se kbtomu dokopat :D
OdpovědětVymazatJá jsem se na tuhle zmrzku taky chystala hodně dlouho. Je ale super jednoduchá, tak se k tomu musíš dokopat taky, fakt stojí za to :-)
VymazatMňam, to musím zkusit :-)
OdpovědětVymazatUrčitě vyzkoušej, kešu zmrzka je boží! Vážně chutná jako klasická vanilková z obchodu :-)
VymazatOMG to je zase foodporn ♥ Luxusní nápad! :) Já minulý týden udělala borůvkovo-tvarohovou - taky výborná :)
OdpovědětVymazathttp://myway-tofitness.blogspot.cz/
Děkuji :-) Já tvaroh moc nemůžu, ale určitě musela být výborná :-)
VymazatZajímavá zmrzlina :) já letos také dělala a to smetanovou s červeným rybizem, mňam :)
OdpovědětVymazatDěkuji :-) Mňam, červený rybíz mám moc ráda, úplně jsem na něj dostala chuť !
VymazatJe to musí být dobrota :-) . Já jsem dětem také přes léto dělala různé zmrzliny, ale vloni jsme si koupili stroj na ledovou tříšť z Cesk, tak o moje zmrzliny už není zájem :-D . Já jsem ale na jednu stranu ráda, protože mám po starostech :-D .
OdpovědětVymazat