Domácí OREO zmrzlina

Díky KitchenAid jsem měla možnost vyzkoušet si přípravu domácí zmrzliny přímo ve zmrzlinovači. Nikdy jsem netušila, že je to tak jednoduché. Stačí si nachystat Vaše oblíbené ingredience, nechat pracovat zmrzlinovač a osvěžení je na světě. Už dlouho jsem si dělala zálusk na domácí OREO zmrzlinu a teď jsem ji konečně vyrobila. Do smetanové zmrzliny se většinou přidávají vejce. Já jsem je ale vynechala a zmrzlina byla i tak výborná. Tak si ji pojďte připravit se mnou :-)

Budeme potřebovat:  

  • 500 ml smetany (30%)
  • 200 ml rostlinného mléka
  • OREO sušenky
  • stévie

Postup: Mísu na zmrzlinu necháme přes noc v mrazničce, aby byla dokonale namražená. Druhý den ji vytáhneme a vlijeme do ní smetanu s mlékem. Teď už jen zapneme robota a necháme ho pracovat za nás. Po 20ti minutách vmícháme do zmrzliny na kousky nalámané OREO sušenky a stévii. Zmrzlinu můžeme rovnou jíst nebo ji vrátit zpět do mrazničky a nechat ji cca na 2 hodiny ztuhnout. Pokud nevlastníte zmrzlinovač, můžete si tuhle zmrzku připravit i bez něj. Mléko se smetanou šlehejte tak dlouho, dokud Vám nevznikne pevný a hladký krém. V tomto případě bych doporučila použít raději smetanu ke šlehání. Nakonec vmíchejte sušenky, stévii a nechte do druhého dne zamrazit.


Dobrou chuť :-)

9 komentářů:

  1. Miluju zmrzlinu a miluju oreo... Kombinace musí být více než skvělá ♥

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si teda piš .. měla jsem co dělat, abych na posezení všechno nesnědla :-D

      Vymazat
  2. Vypadá naprosto luxusně. Samotné Oreo moc nemusím, ale v čokoládě mi moc chutnají a ve spojení se zmrzlinou jsou jistě také výborné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já mám Oreo sušenky ráda i samotné, ale v té zmrzlině jsou ještě lepší :-D

      Vymazat
  3. Tak ta je boží :D !
    Zrovna jsem se vratila z dovolena kde jsem v Chorvatsku ochutnala cookies zmzlinu a v Rakousku oreo, byly moc dobre,jen na me moc sladke,takze tuto rada vyzkousim protoze ji nemusim tolik sladit :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, ty cookies zmrzky jsou nejlepší .. miluji v nich ty křupavé kousky sušenek a Oreo jsou moje nejoblíbenější :-)

      Vymazat
  4. Teda, to musí být dobrota :-) Porád se mi začaly sbíhat sliny :-) . Já mám zmrzlinu moc ráda :-) . Na začátku léta jsme si koupili zmrzlinový stroj z Cesk , tak k nám chodily děti na zmrzlinu, ale já jsem si každý den také jednu dala :-D .

    OdpovědětVymazat

 

Koupit kuchařku