Budeme potřebovat:
- 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě Calvo (160 g)
- 2 plátky žitného chleba
- 1/2 bulvy malého celeru (nastrouhaného nahrubo)
- šťáva z půlky citronu
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 bílý řecký jogurt
- hrst nasekané petrželky
- listový salát
- ředkvičky
- sůl, pepř
Postup: V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem. Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku. Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem. Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem a máme hotovo.
Dobrou chuť :-)
Kdybych mohla ryby, hned zítra bych si ho dala! :) A gratuluju za krásné umístěný v food blogerů.)
OdpovědětVymazatJééé, ty nemůžeš ryby, jakto? Jsi alergická? Já ryby miluju, nemohla bych bez nich být .. a tuňáky obzvlášť :-) A moc děkuji za gratulaci :-)
VymazatA teď zásadní otázka - jak se do toho zakousnout, aniž by to všude "nevyjelo"? :-D
OdpovědětVymazatJooo, takovou otázku už mělo víc lidí :D Tak samozřejmě na fotku jsem to musela naaranžovat :p ale normálně si toho do sendviče dávám mnohem méně, aby se to pak dalo jíst, to je jasné :D
Vymazat