Recept jsem připravila ve spolupráci s BILLA.
Budeme potřebovat:
- 2 plátky chleba
- 1 plechovka cizrny BILLA
- 1/2 červené cibule
- 1 lžička dijonské hořčice
- 2 lžíce majonézy BILLA
- 1 stonek řapíkatého celeru
- hrst nasekané hladkolisté petrželky
- listový salát
- 1 lžíce citronové šťávy
- sůl, pepř
- olivový olej
Postup: Do mísy nasypeme cizrnu a rozmačkáme ji vidličkou. K cizrně přidáme nadrobno nasekanou červenou cibuli, na kostičky nakrájený řapíkatý celer, hořčici, majonézu, petrželku a citronovou šťávu. Hotovou směs ochutíme solí a pepřem. Plátky chleba pokapeme olivovým olejem a opečeme je na pánvi z obou stran dozlatova. Na opečený chléb položíme listový salát, přidáme cizrnovou pomazánku a přiklopíme druhým plátkem chleba. Hotový sendvič přepůlíme a podáváme.
Dobrou chuť :-)
0 komentářů:
Okomentovat