Budeme potřebovat:
- 200 ml (asi 4 vrchovaté lžíce) kokosového oleje
- 2 lžíce nepraženého kakaa (můžete použít i klasické kakao)
- hrst mraženého ovoce
- stévie (množství dle chuti)
Postup: V hrnci pomalu rozpustíme kokosový olej. Opatrně do něho vmícháme kakao, stévii a metličkou vše spojíme dohromady. Připravíme si nějakou krabičku (použila jsem rozměry 23x15) a dno vyložíme pečícím papírem. Do krabičky vlijeme rozehřátý kokosový olej. Vršek čokolády posypeme mraženým ovocem, necháme vychladnout a poté ji zamrazíme.
Dobrou chuť :-)
Tak to je boziiiiiii!!!
OdpovědětVymazatŽejoooooo :-D
VymazatAch, jsi božská... a já poslední dny pořád přemýšlím, že musím najít nějaký recept na domácí čokoládu, bo ty hnusy, co zůstávají v regálech se nedají jíst :D Miluju Milku, ale ty nejlepší prostě na pultech chybí, takže svoje :) Díky za tip :)
OdpovědětVymazatJéééé :O Tak to je #foodporn! A totální!!!
OdpovědětVymazatPáni! Vypadá to jako neskutečna lahoda, takže recept hned ukládám a snad brzy vyzkouším :)
OdpovědětVymazatÁch jo, škoda, že nesmím čokládu :( Vypadá božsky.
OdpovědětVymazatdobrý den, jestli to je tim kakae, tak muzete pouzit Carob.. a trohu vice prisladit.. uz nas uz vyzkouseno
VymazatŇaaam, to vypadá skvěle!
OdpovědětVymazatOvoce v čokoládě je vynikající :-) . Stejně tak jako ořechy :-) . Já se po tom musím utlouct, ale musím se ovládat. Jinak bych se brzo nevešla do dveří :-D . Pracuji v čokoládovně, takže jsem v neustálým pokušení. Nedávno jsme si koupili nový stroj na čokoládu z Cesk , takže už si nemusíme všechno kupovat, ale dokážeme si i něco sami vyrobit :-) .
OdpovědětVymazat