Pokud nemáte přes den moc času na přípravu oběda, můžete to vyřešit jako dnes já. K těstovinám nemusíte nutně podávat vždy jen omáčku. Jde to i bez ní a navíc si i skvěle pochutnáte. Doma mám vždy po ruce zásobu tuňáka a proto byl pro dnešní oběd jasnou volbou. Pak stačí jen přidat Vaše oblíbené ingredience, pár kapek olivového oleje a dobrota je na světě.
Budeme potřebovat (na 2 porce):
- conchiglie (nebo jakékoliv jiné těstoviny)
- 200 g tuňáka ve vlastní šťávě
- cizrna
- 1/2 avokáda
- olivový olej
- citronová šťáva
- hrubozrnná mořská sůl
Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu. Vmícháme k nim tuňáka, cizrnu a nakrájené kostičky avokáda. Vše zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem a ochutíme hrubozrnnou solí.
Dobrou chuť :-)
Všechny z uvedených surovin mám ráda, takže je mi jasné, že dohromady to musí být taky super :) Jednoduché věci navíc bývají často i nejlepší!
OdpovědětVymazatPřesně tak, v jednoduchosti je krása :-)
VymazatVypadá lákavě :)
OdpovědětVymazatDěkuji :-)
VymazatBylo to výborný! Dokonce i ti naši dva "nežravci" (rozumněj synové) si pošmakovali :-) Díky za celý blog, poslední dobou tu dost čerpám :-)
OdpovědětVymazatSkvělé, tak to jsem moc ráda, že Vám chutnalo :-) A děkuji za pochvalu, doufám, že budete čerpat i nadále :-)
Vymazat