Šmakujto - krabice plná překvapení

Milujete překvapení a zároveň rádi zdravě mlsáte? Pak je pro Vás dnešní článek jako dělaný :-) Chci Vám totiž představit nový projekt se sympatickým názvem ŠMAKUJTO. Že nevíte co to je? Pak čtěte dále a všechno se dozvíte.

O CO JDE

Šmakujto je zážitkový balíček plný pečlivě vybraných špičkových specialit a regionálních produktů od menších výrobců. Díky Šmakujto ochutnáte každý měsíc nové a zajímavé produkty, které v obchodě jen tak nenajdete. Všechny dobroty jsou do balíčku vybírány s láskou a péčí. Nenajdete v nich žádné zbytečné konzervanty, sladidla a umělá barviva. Každý balíček navíc obsahuje i magazín, ve kterém se můžete inspirovat zajímavými recepty a přečíst si příběhy výrobců, jejichž produkty právě ochutnáváte.


JAK TO FUNGUJE

Na internetových stránkách si jednoduše objednáte svůj Šmakujto box. Vybrat si můžete krabici na jeden měsíc nebo si ji předplatit (na 2 nebo 3 měsíce) dopředu. Mezi 12. - 15. dnem v měsíci následujícím po objednání Vám domů dorazí velká  kartonová krabice. A teprve teď přichází ta nejlepší část - rozbalování balíčku. Obsah krabice zůstává totiž do poslední chvíle překvapením a Vy se tak máte každý měsíc na co těšit.

Svůj Šmakujto box si můžete objednat ZDE.

CENA

Cena pečlivě sestaveného balíčku je 599,- Kč a každý měsíc v něm najdete 5 - 7 kvalitních specialit. Garantovaná hodnota produktů v balíčku je vždy vyšší než 600,- Kč a dopravu po ČR máte ZDARMA. Pokud si navíc objednáte předplatné na více měsíců, získáte dárkový kupon na nákup svých oblíbených dobrot v e-shopu.

ORIGINÁLNÍ DÁREK

Znáte ve svém okolí někoho, kdo rád objevuje nové chutě anebo Vám dochází fantazie při vybírání dárků? Nezoufejte. Šmakujto box můžete věnovat i jako originální dárek. Jednoduše si objednejte dárkový poukaz nebo obdarovanému pošlete ručně psaný vzkaz, který bude doručen spolu s krabicí. Skvělý nápad, co říkáte? :-)


E-SHOP

Pokud si některý z výrobků z krabice zamilujete natolik, že ho budete chtít ochutnat znova, je právě pro Vás připraven e-shop. Produkty si můžete objednat buď samostatně, nebo je vložit do Šmakujto krabice. V případě druhé varianty máte poštovné ZDARMA. A to se rozhodně vyplatí :-)

Odkaz na e-shop najdete ZDE.

Jaký by to byl článek, kdybych Vám neodhalila, co se v krabici skrývá. Osobně jsem pro Vás otestovala a vyzkoušela dobroty ze srpnové a zářijové krabice. A musím se přiznat, že jsem ze všech těch chutí úplně omámená. Jste zvědaví? Tak pojďme na to :-) Recenze najdete v samostatných odkazech.

ŠMAKUJTO BOX - SRPEN (odkaz ZDE)


ŠMAKUJTO BOX - ZÁŘÍ (odkaz ZDE)




18 komentářů:

  1. tento balíček chci také vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej, jsou v něm samé dobroty, které v obchodě jen tak neseženeš :-)

      Vymazat
  2. Už jsem o šmakujto.cz slyšela a vypadá to, že tam mají i dobré produkty, ale ta cena mi přijde přeci jen dost vysoká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krabička obsahuje výrobky, které přesahují hodnotu 599,- Kč. Za zkoušku to určitě stojí :-)

      Vymazat
  3. O tomto balicku jsem neslysela, ale jak vidim, tak tam budou skvele produkty.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně :-) Navíc máš jistotu, že tam budou vždy kvalitní výrobky :-)

      Vymazat
  4. Příjde mi to jako kopie Zajíce v pytli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš Zajíce v krabici? Ano, funguje to na stejném principu :-)

      Vymazat
  5. Docela zajímavé, líbí se mi "nevšední" produkty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říci, že já do cenové kategorie moc nespadá, což mne dost mrzí, protože balíčky vypadají atraktivně, ne jako konkurenční, kde mi přišlo, že se hází do boxu běžně dostupné věci. Tohle vypadá krásně, ale uvídím, třeba si udělám radost aspoň na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je pravda, že cena krabičky je o něco vyšší, ale tak zase není řečeno, že si krabičku musíš objednat každý měsíc. Třeba jednou za čas je to super překvápko :-) Napiš Ježíškovi a možná Ti ji donese :-)

      Vymazat
  7. Taky mi přijde cena fakt vysoká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo :-/ Ale jak jsem psala, cena všech výrobků je vyšší, než samotná krabička :-)

      Vymazat
  8. Hmm, vypadá to dost dobře :) Projekty podobného typu se mi moc líbí, zase je to nový způsob, jak lidi seznámit se zdravějším stravováním. Cenu naprosto chápu, zase to vyžaduje úsilí vytvořit, zdravé potraviny samy o sobě nejsou nejlevnější, a proto oceňuji to poštovné zdarma! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně to. Lidé si všimnou hlavně vysoké ceny, ale neocení ten nápad a i to, že v krabici najdou suroviny, které v obchodě běžně neseženou. Nojo, ale to nikomu nevysvětlíš :-) Kdo bude chtít, tak si krabici objedná. Poštovné zdarma je super :-)

      Vymazat

 

Koupit kuchařku