Facebook
Instagram
Pinterest
Cooking with Šůša
“I cook with wine, sometimes I even add it to the food.”
• domů
• recepty
• o mně
• články
• knihy
• ostatní
• napište mi
skip to main
|
skip to sidebar
Sendvič s grilovaným hermelínem a červenou řepou
—
by
Cooking with Šůša
on
8 comments
Sezona grilovaných sýrů a hermelínů klepe na dveře a já jsem na grilovaný hermelín dostala chuť už teď. V jednom z minulých receptů jsem při...
Kakaový jahelník s borůvkovou zmrzlinou
—
by
Cooking with Šůša
on
14 comments
Jáhly jsou úžasné v tom, že z nich můžete připravit slaný i sladký pokrm. Jáhlová kaše patří mezi mé oblíbené snídaně. Dnes jsem ale trošku ...
Risotto alla Milanese
—
by
Cooking with Šůša
on
0 comment
Risotto alla Milanese neboli šafránové rizoto je klasikou mezi italskými risotty. Kromě parmazánu, rýže a vývaru v něm nesmí chybět bílé vín...
Tvarohové knedlíky s jahodovo-mátovou omáčkou
—
by
Cooking with Šůša
on
27 comments
Tenhle recept na tvarohové knedlíky je tak jednoduchý, že ho zvládne opravdu každý. Během chviličky si připravíte dokonalý oběd nebo skvělý ...
Natáčení s Bohemia olej
—
by
Cooking with Šůša
on
7 comments
Zhruba před měsícem jsem byla oslovena firmou Bohemia olej , zda bych se jako vzácný host nechtěla zúčastnit natáčení jejich dalšího pořadu...
Ledové banány na špejli
—
by
Cooking with Šůša
on
16 comments
Zdravé mlsání pro malé i velké - to jsou banánové chuťovky na špejli. Ozdobit si je můžete svými oblíbenými oříšky a připravit si tak úžasno...
Špenátovo-pohankové palačinky s fetou a sušenými rajčaty
—
by
Cooking with Šůša
on
16 comments
Začíná jaro a je tedy čas zařadit do jídelníčku svěží a lehká jídla. Nejlépe se spoustou bylinek, které náš organismus očistí od zimního pře...
Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré
—
by
Cooking with Šůša
on
2 comments
O hlívě se tvrdí, že je zázrakem přírodní medicíny. Roste převážně na listnatých stromech, ze kterých si bere živiny a ty pak pomáhají našem...
Banánovo-kakaové smoothie s kokosovým mlékem
—
by
Cooking with Šůša
on
8 comments
A zase to smoothie. Když ono je tak dobré a dá se připravit na tolik způsobů, že mě to nikdy nepřestane bavit. Tentokrát si připravíme banán...
Salát s čočkou beluga, cuketou a avokádem
—
by
Cooking with Šůša
on
4 comments
S čočkou Beluga jste se na mém blogu již jednou setkali a to v receptu na kořeněnou černou čočku s mrkví . Tentokrát si ale připravíme lehk...
Cibulový pizza chléb s rozmarýnem a modrým sýrem
—
by
Cooking with Šůša
on
5 comments
Není nad čerstvě upečenou domácí pizzu. A obměnou klasické pizzy je pizza chléb, se kterým se určitě většina z Vás už někdy setkala napříkla...
Šmakouní minidortíky
—
by
Cooking with Šůša
on
18 comments
Asi si říkáte, co jsem to zase vymyslela? Ale Šmakoun opravdu existuje :-) Někteří ho možná znáte, někteří se s ním setkáváte poprvé. Takže ...
Skořicová bábovka s jablky (bez vajec)
—
by
Cooking with Šůša
on
18 comments
Miluji bábovky a mohla bych je jíst každý den. Ale ne takové ty drobivé a vysušené. Musí být pěkně "mokré" a hutné. Kdyby to šlo, ...
Kešu sýr s uzenou paprikou
—
by
Cooking with Šůša
on
2 comments
V jednom z mých článků jsem se zmiňovala o své laktózové intoleranci. Proto musím neustále hledat alternativy mléčných a zakysaných výrobků....
Kuřecí prsa s houbami shiitake a smetanovou omáčkou
—
by
Cooking with Šůša
on
9 comments
Šitake (shiitake) neboli houževnatec jedlý je houba, která pochází z jihovýchodní Asie a traduje se o ní, že je příčinou dlouhověkosti Japon...
Ovesné lívanečky s tvarohem
—
by
Cooking with Šůša
on
19 comments
Každé ráno se těším, až vstanu a udělám si pořádnou snídani. Většinou vítězí různé kaše s ovocem nebo müslli s mlékem. Ale když mám čas, dám...
Fazolové brownies s arašídovým máslem
—
by
Cooking with Šůša
on
27 comments
Že znáte jenom fazole na husto? Omyl. Z fazolí se dá upéct i výborný dezert. Rozhodla jsem se pro fazolové brownies ve veganské verzi. Bez v...
Pappardelle s hráškovo-mátovým pestem
—
by
Cooking with Šůša
on
8 comments
Co na těstovinách miluji nejvíc je to, že jich existuje tolik druhů. Nemusíte jíst pořád jenom špagety a kolínka. Ráda při vaření experiment...
Grilovaný hermelín s rukolou a hroznovým vínem
—
by
Cooking with Šůša
on
14 comments
Hermelín - to je taková česká klasika. Je napodobeninou francouzského camembertu a všichni ho milujeme. Letní grilování si bez hermelínu ned...
Makovo-ořechový koláč
—
by
Cooking with Šůša
on
14 comments
Víte, že mák obsahuje několikanásobně více vápníku než mléko a nebo sýry? Je také zásobárnou vitamínu E, který vyživuje pokožku, regeneruje ...
Ovesné vločky s malinami
—
by
Cooking with Šůša
on
19 comments
U mě doma najdete vždy zásobu ovesných vloček. Ráda je používám při vaření a pečení. Moje nejoblíbenější jídlo z vloček je ovesná kaše. Ta s...
Pečená skořicová jablíčka
—
by
Cooking with Šůša
on
3 comments
Dnes mám pro Vás úžasně jednoduchý, ale zato chuťově úžasný recept. Miluji jablíčka ve všech podobách. Štrúdly, jablečné dezerty, přesnídávk...
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)
Novější příspěvky
Starší příspěvky
Printfriendly
Vaše oblíbené recepty
Zapečené vločky s tvarohem
Už jste někdy zkoušeli upéct ovesné vločky? Pokud ne, můžete to snadno napravit. Podle tohoto receptu si totiž připravíte zdravou snídani an...
Tvarohový mazanec s ovesnými vločkami
Každý rok peču na Velikonoce mazanec a ani letos tomu nebude jinak. Na blogu můžete najít recept na celozrnný mazanec , mazanec ze špaldové ...
Tvarohová galette s rebarborou a jahodami
Tohle období na přelomu jara a léta miluji. Všechno kolem kvete a na trzích seženete úžasné suroviny. Tak třeba rebarboru, ze které jsem se ...
Translate
Používá technologii služby
Blogger
.
Koupit kuchařku